Giresun Sanat

17 kez
24 Mart 2021 - 12:06

ANKARA’DAN MÜJDELER 

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, daha yaşanabilir bir şehir için Giresun ile Ankara arasında mekik dokumaya devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu, Başkent temasları kapsamında DSİ Genel Müdürlüğü ziyareti de gerçekleştirdi. Genel Müdür Kaya Yıldız ile bir süre görüşen Şenlikoğlu Giresun’a yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu ve müjdeli haberler aldı.

Genel Müdür Kaya Yıldız görüşmede, taşkınlarda büyük sıkıntılar yaşanan Aksu vadisine taşkın koruma projesi uygulanacağını bizzat açıklarken, stadyum ile hastane arasından Dereli yoluna uzanacak olan 20 metre genişliğindeki araç köprüsünün yapılmasına da onay verdi.

Genel Müdür Yıldız, bu görüşmeden kısa bir sonra ise sosyal medya hesabından ‘Giresun ilimizde taşkın riskini azaltacak ve taşkın zararlarını ortadan kaldıracak projenin ihalesini tamamlayarak yapım sözleşmesini imzaladık. Hayırlı olsun’ paylaşımında bulundu. Yıldız, paylaşımında Dereli’de yaşanan sel felaketlerinin fotoğraflarına da yer verdi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Ankara’da çok verimli bir görüşme yaptıklarını söyleyerek: “Ankara’nın Giresun’a özel bir ilgisi var. Çalışmalarımızı ve şehrimizi yakından takip ediyorlar. Bizde sürekli olarak kendileri ile temas halindeyiz. Gittiğimiz her yerde şehrimizle ilgili taleplerimizi bildiriyoruz. Bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Biz Ankara ziyaretlerimizi sürekli yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Taşkınlarda zararı en aza indirecek olan taşkın koruma projemiz ve önemli bir ihtiyacı giderecek olan köprümüz Giresun’umuza hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yrd. Sn Nurettin Canikli’ye, ilgili diğer Bakanlarımıza, DSİ Genel Müdürümüz Kaya Yıldız’a, Milletvekillerimiz Cemal Öztürk, Kadir Aydın ve Sabri Öztürk’e,  İl Başkanımız Kenan Tatlı’ya ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Giresun’umuza hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...