Giresun Sanat

Vali Ünlü, 2.OSB’de İncelemelerde Bulundu

Vali Ünlü, 2.OSB’de İncelemelerde Bulundu
5 kez
29 Mart 2021 - 19:55
Valimiz Sn. Enver Ünlü, Giresun 2. Organize Sanayi Bölgesinde Girsan Silah Fabrikasını ve Yavuzkan Fındık firmasını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Ünlü, ziyaretlerle ilgili yaptığı paylaşımında “Giresun 2. Organize Sanayi Bölgemizde bulunan Girsan Silah Fabrikasını ziyaret ettik. Daima hazır olmamız gereken bu zorlu coğrafyada, silah ve savunma sanayiinde yerli ürünler ile gücümüzü pekiştiriyoruz.  Hedef daha çok üretim, daha çok ihracat. İstihdam, yatırım, üretim temel konularımız. Ülke ve şehir ekonomisine fayda sağlayarak refaha katkı sunan OSB’lerimizin ne kadar büyük bir öneme sahip olduğunun farkındayız. ‍ Emeğin olduğu yerde bereket vardır” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...