Giresun Sanat

Jenny Deans Yabancı Gizem Suç

Jenny Deans Yabancı Gizem Suç
5 kez
11 Nisan 2021 - 11:12

JENNY DEANS
Tür:Yabancı Gizem Suç Yazan: Walter Scott Radyoya Uygulayanlar:Leyla ve Şefik Onat Yöneten:Asuman Korat Efekt:Ertuğrul İmer Seslendirme: Jenny Deans:Ayten Gökçer Efy Deans:Tomris Oğuzalp Baba Deans:Rüştü Asyalı Lord:Erol Kardeseci Ruben Batler:Ejder Akışık Adam George SStenten:Raif Alnıaçık Yargıç:Erol Aksoy Avukat:Coşkun Orhon Savcı:Orhan ARAL Biteffen:Ayten Erten Tom:Orhan Aral Frank:Köksal Engür Margreth:Nurşen Girginkoç Meyt:Sema Aybars Rahip:Ergün Uçucu Thomas:Fikret Ergin Dükkancı:Orhan Aral Kraliçe:Nurşen Girginkoç Dilara Bal Teşekkürler :
Konu şöyle: Jenny ve Effy, Edinburg yakınlarında bir kasabada babalarıyla yaşamaktadır. Effy, ablasından farklı olarak uçarı bir kızdır. Şehre gidip bir tanıdıklarının dükkanında çalışmaya başlar. Ablası ve babası Effy’den seyrek haber almaya başlar. Kısa süre sonra genç kızın evlilik dışı bir ilişkiden hamile kaldığını öğrenirler. Üstelik bebek ortada yoktur, bu nedenle Effy bebeğini öldürmekle yargılanır. Jenny kardeşini çok sevdiğinden dindar olması nedeniyle yalancı şahitlik yapmayı reddeder. Effy ölüm cezasına çarptırılır, ablası ise affını istemek için Londra’ya yola koyulur. Bu yolculukta genç kadını türlü maceralar beklemektedir. Değerli Dinleyicimize Teşekkürlerimizle

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...