Giresun Sanat

Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu

Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu
5 kez
27 Mayıs 2021 - 16:56

Cansu Bektaş Dünya Şampiyonu

Özbekistan’ın Taşkent şehrinde başlayan Gençler Dünya Halter Şampiyonası ilk gün ilk seans müsabakalarında kadınlar 45 kiloda yarışan Giresun milli halterci Cansu Bektaş, koparmada 70 kilo ile altın, silkmede 84 kilo ile altın, toplamda ise 154 kiloluk derecesiyle altın madalya kazandı ve Gençler Dünya Şampiyonu oldu.

Aynı kiloda yarışan milli sporcu Melisa Güneş ise koparmada 69 kilo ile gümüş, silkmede 80 kilo ile bronz, toplamda ise 149 kiloluk derecesiyle gümüş madalya alarak Gençler Dünya ikincisi oldu.

Büyük başarısının ardından duygularını dile getiren Bektaş, Gençler Dünya Halter Şampiyonasına çok yoğun bir antrenman programıyla hazırlandığını, Türk bayrağını Özbekistan’da dalgalandırmanın ve İstiklal Marşını okutmanın haklı gururunu yaşadığını söyledi. Antrenörlerinin ve federasyon başkanının kendisine büyük destek verdiğini belirten milli sporcu, “İnşallah daha nice madalyalar ve şampiyonluklar kazanacağım” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...