Giresun Sanat

DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR 

DOLU DOLU YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR 
12 kez
30 Haziran 2021 - 13:11

Kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem veren ve her geçen gün yeni bir etkinlik ile vatandaşları buluşturan Giresun Belediyesi yaz akşamlarının daha güzel geçmesi için etkinliklerine devam ediyor.

Sıcak yaz akşamlarını keyfe dönüştürmek ve vatandaşlara eğlence dolu bir yaz yaşatmak amacıyla, Belediye Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından ‘Giresun’da Yaz Bir Başka Güzel’ adı altında dolu dolu kültür sanat etkinliği düzenleniyor.

3 Temmuz Cumartesi  günü başlayıp 31 Temmuz Cumartesi günü sona erecek olan programda kültür, sanat ve eğlence hayatın içinde olacak.

Yazlık sinema, açık hava tiyatro günleri, akşam pazarı (el emeği yöresel ürün pazarı), bilgi evi yaz okulu, kitap okuma etkinliği, sokak basketbolu ve mahallelerde şenlik var etkinliklerinin yer alacağı program için tüm hazırlıklar tamamlandı.

Program takvimi belediye sosyal medya hesaplarından kamuoyuna duyurulacak.

Bu arada, ‘Mahallede şenlik var’ etkinliğinde sahne gösterileriyle de 7’den 70’e mahalleli aynı ortamda buluşturulacak. Sinema, tiyatro ve konserlerin yer alacağı etkinlikte eğlence vatandaşların ayağına götürülecek.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu kültür sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini vurgulayarak: “Yaşadığımız pandemi sürecinde uzun süre evlerinde kalan vatandaşlarımızın keyifli vakit geçirebilecekleri yaz etkinliklerimiz başlıyor. Bizler yaz aylarında vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Eski günlerin özlemini duyan hemşerilerimize, çocuklarımıza bu güzel etkinliği düzenledik. Aileler çocukları ile güzel vakit geçirip, nostalji yaşamış olacak. Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklerimiz aralıksız devam edecek. Hemşerilerimin huzur ve mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...