Giresun Sanat

YORUM SİZİN

YORUM SİZİN
Gürsel EKMEKÇİ( gursel@sanatlayasam.net )
11 kez
25 Temmuz 2021 - 6:55
yoğunum, inanın çok yoğun.. ve fuzulice kafamda yer işgal eden bi mevzudan, yazıp kurtulmam gerekiyo..
lütfen okuyunuz..
a) hatam varsa beni siliniz defterinizden..
b) ya da bu anlatacağım boş herif için kafalarınızda gereğini yapınız..
****
yavyum eytuğyuy abimiz şehrin göz bebeği, canımız ciğerimiz bi büyüğümüzdür.. herşey bi yana, ulu ozan bahtiyar dayımoğlu amcamızın “mahdumu” olması yönüyle de pırlantamızdır..
kendisinin şu fani yaşamdaki en büyük zevki tavla oynamak, bizlerinse en mutlu olduğu anlar o’nunla tavla oynarken yediğimiz küfürlerdir..
o sövgüler ki, ertuğrul abinin ağzından sevgi sözcüğü olarak çıkar..
****
masal’ımızda 3 yıl ard arda tavla turnuvası düzenledik.. turnuvaya abimizin adını verdik.. bu direkt benim fikrimdi diyemem, ama benim de oturduğum masadaki 2-3 kişi birlikte doğurduk olayı..
ve uyguladık..
****
daha sonra masal’ımız kapanmak zorunda kaldı.. bu yokluğun şehrim için ne anlama geldiğini ben yazmiyim.. 0454 yazıp rastgele yedi rakam daha tuşlayın, kim alo derse o kişiye sorun, söyler..
daha sonra bazı insanları ben yaşamımdan sildim.. çünkü, bi enayi olarak, yaşarken fark etmemişim, bunlar birer boş tenekeymiş..
hayata salt şey’leri için gelen, beni, mekanımı, dost çevremi, edebiyat denen okyanustaki bi su damlacığı yerimi, bu amaçla kullanan..
giresunun yüz karaları..
****
geçen..
adeta bana ve masal’a nispet yaparcasına, başka yer kalmamış gibi, masalın bi üst katındaki bi mekanda bu turnuvayı yenilediler..
hiç utanmadan benim en yakın dostlarıma defalarca, yalvarırcasına katılım daveti yaptılar.. art niyete bakar mısınız? ertuğrul abime sözüm yok.. o’nun çocuk yüreği pislik bilmez..
hazımsızlığa, düşmüşlüğe, kine bakar mısınız? Allah belanızı versin inşallah.. gürsel apo ekmekçi kadar başınıza taş düşsün inşallah..
şerefsizler..
****
iki gram adam olan o turnuvayı masal’a uzak bi mekanda yapar, beni de davet eder, hatta yavyum’la bana bi kısacık açılış tavla maçı oynatır.. ben de eşşek diğilim ya, gerekeni uygular, dostça bi konuşma yapar, mekana ve herkese başarı diler, çeker giderdim oradan..
ahlaksızlar..
****
giresun bu yapılan vefasızlığı bilsin.. bu köpekliği bilsin..
yukarıda galiba bazı cümleleri çoğul yazmışım, bu yazının muhatabı aslında sadece 1 kişidir.. şizofren, insan müsvettesi, zavallı, görgü yoksunu biri bu..
yazık yahu aldığı soluğa..
kirlettiği şehre..
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...