Giresun Sanat

Vali Ünlü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Vali Ünlü’nün 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
12 kez
23 Kasım 2021 - 16:38

Vali Enver Ünlü, “24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Vali Ünlü, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, istikbalimizi imar eden siz değerli eğitim neferlerimizin emeğini ve coşkusunu içtenlikle paylaşıyoruz.

Öğretmenlik; sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleğidir. Eğitimin temel gayesi, taze dimağları evrensel değerlerin ışığında üretken, çalışkan, dürüst, vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.

Fatih Sultan Mehmet’i ‘Fatih’ yapan terbiyenin takipçisi olarak sizler; bugün de demokrasi, hak ve adalet duygusu gelişmiş, kültürel ve bilimsel hayata katkıda bulunan, kendine güvenen, sahip olduğu bilgiyi insanlığın yararı için kullanan nesiller yetiştirmeye devam etmektesiniz.

Tarihin her döneminde öğretmenlerine en üstün değeri veren bir medeniyetin mensupları olarak bizler de bu mukaddes mesleğin saygınlığını koruyacak ve her zaman yanınızda olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler; yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.’ ifadeleriyle sizlere olan inancımızı yineliyor, Şehit öğretmenlerimiz başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Başarı ve huzur temennilerimle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun.”

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk öğretmenim, sevgili babam Ali Ünlü’nün, ilköğretimden itibaren üzerimde emeği geçen öğretmenlerimin ve fedakârca hayatlarını eğitime, öğrencilerine adamış tüm öğretmenlerimizin #24KasımÖğretmenlerGünü’nü kutluyorum.
Bir çiçek ve şunu diyen bir yazı'S 24kasım Őgretimenler Günü KUTLU OLSUN Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ilk öğretmenim, sevgili ba bam Ali Ünlü'nün, lköğretimden itibaren üzerimde emeği geçen öğretmenleriminve fedakârca hayatlarını eğitime, öğrencilerine adamış tüm öğretmenlerimizin 24Kasım Öğretmenler Günü nü içtenlikle kutluyorum. Enver Unlü Giresun Valisi giresun /valiunlu lienverunl' görseli olabilir

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...