Giresun Sanat

Vali Ünlü, EMITT Fuarının Açılışına Katıldı

Vali Ünlü, EMITT Fuarının Açılışına Katıldı
16 kez
09 Şubat 2022 - 17:40

Vali Enver Ünlü, 9 Şubat Çarşamba günü İstanbul’da, turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat (EMITT) Fuarı’nın açılışına katıldı.

Giresun Valiliği, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen EMITT fuarında Salon 3’de B431 standında yerini aldı. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açılan Giresun Valiliği standı; Giresun’un turizm sektöründeki gelişmelerini, yeniliklerini, yatırımlarını değerlendirmek, kültürel ve doğal güzelliklerini paylaşmak, şehrin turizm çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunmak, katılımcıların görüş ve önerilerini almak için 9-12 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilere açık bulundurulacak.

VALİ ÜNLÜ : “SİZLERİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Açılışını, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un yaptığı EMITT Fuarına katılan Vali Ünlü, yaptığı paylaşımda “Giresun’umuz, tüm ihtişamıyla dünyanın en büyük turizm ve seyahat fuarı EMITT İstanbul’da kadim şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini, eşsiz değerlerini, enfes lezzetlerini ve kültürel mirasını tanıtmak için sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Vali Ünlü, Giresun standında misafirlerini kabul ederek, Giresun’un tanıtımı ile ilgili bilgilendirmelerden bulundu. Vali Ünlü, programı takih eden medya kuruluşlarına da Giresun’un tanıtımı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, fuar içerisinde yer alan bazı standları da ziyaret etti.

EMITT DÜNYANIN EN BÜYÜK 5 TURİZM FUARI ARASINDA

Dünyanın beş büyük turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı birbirinden değerli konukların katılımı ile gerçekleştirilecek konferanslar, etkinlikler aracılığıyla 9–12 Şubat 2022 tarihlerinde dünya turizm profesyonellerini ve tatil tüketicilerini 25’inci kez İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bir araya getiriyor.

EMITT’e her yıl ülke pavilyonları, tatil destinasyonları, yaz ve kış turizmi ve outdoor turizmi destinasyonları, oteller ve turist merkezleri, tur operatörleri ve acenteler katılıyor.

İki yıl aradan sonra tekrar düzenlenen 25’inci Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT, tüm katılımcılar için değer yaratan, birbirinden faydalı içerik ve iş birlikleri ile sektöre yön vermeyi sürdürüyor. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TTYD) iş ortaklığında gerçekleşecek fuara dünyanın dört bir tarafından katılım gerçekleşiyor.

FUARDA 53 ÜLKEDEN 200’ÜN ÜZERİNDE YABANCI ALICI YER ALACAK

Etkinlik her yıl 45.000’e yakın sektör profesyonelini ve dünyanın dört bir yanındaki tatil yerlerinin ve seyahat şirketlerinin sunduğu yeni ve heyecan verici seyahat fırsatlarından faydalanmak isteyen binlerce turisti ağırlıyor.

25’inci EMITT Fuarı; Rusya, Malta, Bulgaristan, Şeyşeller, Sırbistan, Kosova, Pakistan, Ürdün, KKTC, Filistin, Azerbaycan, Güney Afrika, Makedonya, Bosna Hersek olmak üzere toplam 14 ülkeye ev sahipliği yapacak. Ülkeler, kuracakları stantlarda, coğrafi özelliklerini, tarihsel ve kültürel ögelerini, yemeklerini ve folklörlerini tanıtarak İstanbullulara renkli bir fuar deneyimi yaşatacak.

Daha önceki fuarlarda olduğu gibi bu yıl da yeni ihracat kanalları oluşturmak amacıyla düzenlenen VIP Alım Heyeti programı kapsamında; Fransa, İtalya, İspanya, Portekiz, Kanada, Yunanistan, Rusya, Hindistan, Katar, Suudi Arabistan, Mısır ve Azerbaycan gibi önemli ülkeler başta olmak üzere toplam 53 ülkeden gelen 200’ün üstünde yabancı alıcı fuarda yer alacak.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...