Giresun Sanat

GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI:

GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NİN OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI:
41 kez
03 Haziran 2023 - 22:54
GGD’DE “BAYRAM DEVAM” EDİYOR!
Üyesi olduğum ve oy kullandığım Giresun Gazeteciler Derneği’nin Olağan Genel Kurulu, 3 Haziran 2023 Cumartesi günü saat 10.00’de dernek lokalinde yapıldı.
Tek liste ile girilen seçimi, mevcut başkan Bekir Bayram kazanarak, güven tazeledi.
Sözün özü, “GGD’de Bayram devam ediyor!
Bekir Bayram başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Bekir Bayram, Cavit Özdemir, İsmet Küçükbayrak, Namık Baltaoğlu ve Kamil İşcan.
Osman Nuri Kale, Nihat Öztürk ve Kenan Özkaya ile birlikte bize de “Danışma Kurulu” üyeliğini layık gören Sayın Başkanım Bekir Bayram’a ve genel kurul üyelerine teşekkür ederim.
Diğer arkadaşlarımı bilmem ama bu durumda, bana danışmadan bir iş yaparlarsa, arefeyi gösterir, Bayram’ı göstermem ha, ona göre!
Değerli kardeşim Bekir Bayram’ı ve ekibini yürekten kutluyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.
(Fotoğraflar için sevgili Namık Baltaoğlu’na teşekkür ederim.)
Not: Bu arada gazeteci dostlarıma, iyi okumalar dileğiyle son çıkan “Sosyal Medya Yazılarım” kitabımızı imzalayarak hediye ettik.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...