Giresun Sanat

Daylı köyünden İstiklal Gazisi “Mehmet Cındık”

Daylı köyünden İstiklal Gazisi “Mehmet Cındık”
20 kez
12 Haziran 2023 - 23:54
Bir ahdimiz vardı pandemi öncesinden, yarım kaldı. Kocaman, körpe yürekli çocuklarımız, ” yarım kalmasın!” Dediler. Olanca zorluklara rağmen sözlerini tuttular ve 14 HAZ. Çarşamba akşamı saat: 19:30’da Görele,Daylı köyünden İstiklal Gazisi “Mehmet Cındık” büyüğümüzün hayatını sahneye koyacaklar. Bence de alkışı hak ediyorlar ve tiyatro severleri Görele Hasan Ali Yücel Kültür Merkezine bekliyorlar. [Çocuklar sordu: hocam seneye ne oynayacağız kısmetse? ] Hazırlayabilirsek döneminin bir eğitim neferi olan, ” EĞİTMEN HASAN” büyüğümüz var sırada….
Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı'GAZI Mehmet Cundik 42'nci Giresun Gönüllü Alay Erlerinden ve SIHHİYE ÇADIRI 14 HAZİRAN 2023 SAAT 19:30 GÖRELE HASAN ALİ YÜCEL KÜLTÜR MERKEZİ GÖRELE ANADOLU ve NİHAT GÜREL FEN LİSELERİ TİYATRO KULÜBÜNÜN SAHNELEYECEKLERİ TİYATRO OYUNUMUZA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...