Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN KARNE TATİLİ MESAJI

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NUN KARNE TATİLİ MESAJI
14 kez
15 Haziran 2023 - 21:18

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2022-2023 eğitim öğretim sezonunun sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Şenlikoğlu mesajında, “Büyük bir heyecan ve umutla başladığımız 2022-2023 eğitim öğretim döneminin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Yaz tatili çocuklar için hem dinlenme hem de eğlenme zamanıdır.” diyerek şunları kaydetti:

“Tüm yıl boyunca öğrencilerimiz çalıştı. Bu çalışmanın hediyesi olarak karnelerini alırken tatile başlıyorlar. Ben tüm öğrencilerimizi buradan tebrik ediyorum. Sizlere büyük emekler veren öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Gelecekte tüm öğrencilerimizin buradan aldığı eğitimlerle vatanımıza yararlı insanlar olacağına inanıyorum. Öğrencilerimizin yaz tatilini son derece iyi değerlendirerek gelecek yıl mevcut başarılarını daha da arttıracağından eminim. Bizler belediye olarak her alanda olduğu gibi eğitim alanında da Giresun halkının öğrencilerimizin yanında yer alıyoruz, yer almaya da devam edeceğiz. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimize ve velilerimize gösterdikleri üstün gayret ve çalışmaların ödülü karne gününü içtenlikle kutluyor, güzel bir tatil geçirmelerini diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...