Giresun Sanat

BAŞKAN KÖSE İLK NİKAHINI KIYDI

BAŞKAN KÖSE İLK NİKAHINI KIYDI
15 kez
04 Nisan 2024 - 12:46

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, göreve başlamasının ardından belediye başkanı unvanıyla ilk nikahını kıyıp ailelerin mutluluğuna ortak oldu.

Başkan Köse, Belediye Nikah Salonu’nda Mihriban- Mesut Dede çiftinin nikah merasimine katılarak, genç çiftin nikahını kıydı.

Belediye Başkanı Köse, genç çiftlere nikah cüzdanlarını verip ömür boyu mutluluklar dileyerek: “Nikahınız benim için de anlamlı oldu. Çünkü belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıydım. Bu evliliğin başta sizlere, ailenize ve sevenlerinize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Çıktığınız bu güzel yolda sizlere ömür boyu mutluluklar diliyorum. Evlilikte mutluluğun sırrı karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmadır. Bu değerleri korursanız bir ömür mutlu olursunuz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...