Giresun Sanat

BİR KAÇ KONU ÜZERİNE …

BİR KAÇ KONU ÜZERİNE …
admin( ertan@giresundasanat.com )
72 kez
12 Kasım 2023 - 13:53

Belediye Halk Otobüslerinin servislerinden başlayalım. Cumartesi 12.00 de beklemeye başladım. Hastaneye kadar gittim. Orada da bekleyenler var. Bir saattir bekleyenler vardı .4444 028 nolu telefonu aradım. 1081 nolu dahiliyi bağlar mısın  dedim. Nereyi aradığımı sordu. Belediyeyi aradığımı söyledim…Bugün tatil olduğunu bağlayama cağını söyledi.

Aynı şekilde dönüşte de yaşadım. Otobüs gelmedi. Araç arızalabilir. Bunlar duyulamaz mı? Birinde rasgelmiştim.  Biletçi arkadaş sonraki araç için bilgilendirdi. Dolu olduğunu duramadıklarını bildirdi. Bazen de  beş peşe gelir.

Belediye su kesintilerini bildiriyor da araçların gelmeyeceğini niye bildirmiyor.  Yaşlı kişileri saatlerce bekletiyorlar. Birde otobüs süreleri 75 dakikaya çıktı. Ama Etbaşoğlu Mahallesinde bekleyen araçlar saatini bekliyorlardı.

Seka Konakyanı Mahallesinde su depolarının yanında su akıyor. Defalarca söylediğim halde su akmakta. Depolar boşluğundan sular kesilmekte. Birde Teyyaredüzü Mahallesinde sular akmakta. Yerlerini defalarca söyledim tekrara gerek yok. Birde çek göndere çekiyorum gönderemiyorum.

Bir diğer konumuz cenazeler. Çadır, çay, vs. veriliyor da çelenk göndermek yerine çorba dağıtılamaz mı? Bilinen o ki cenaze evinde yemek bişirilmez..

Duyduklarım gördüklerim şimdilik bu kadar saygılarımla.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
1 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
admin 12 Kasım 2023 / 17:44 Yanıtla

Sezgin Karakaya
Çelenk üzerinden aynı zamanda isim/firma reklamın yapılıyor. Belediye bugün getirildiği noktada BATTI, İLLER BANKASI\′na SATILDI.. Dolasıyla ÇORBA işleriyle uğraşamaz.Bakış Açınızı Değiştirin. 😀😎

Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...