Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, SANAYİ SİTESİ’NE MÜJDEYİ VERDİ

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU, SANAYİ SİTESİ’NE MÜJDEYİ VERDİ
6 kez
21 Şubat 2024 - 15:51

Esnafları hiçbir zaman yalnız bırakmayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf ziyaretlerini Sanayi Sitesi’nde sürdürdü.

Bulduğu her fırsatta esnafın kapısını çalarak, misafir olan Başkan Şenlikoğlu, bu kapsamda Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Her zamanki gibi misafirperverlikleri ve ilgileriyle dükkânlarında misafir eden sanayi esnafına teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar temenni ederek, esnafların talep ve önerilerini dinledi.

SANAYİ SİTESİ’NE ÖNEMLİ PROJE

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sanayi esnafına önemli bir müjde de vererek, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın desteğiyle birlikte sanayi sitesinin çehresinin değişeceğini açıkladı.

Şenlikoğlu, sanayi sitesinde altyapı, üstyapı, ışıklandırma ve peyzaj düzenlemelerini içeren geniş kapsamlı bir çevre düzenlemesi projesinin yeni dönemde hayata geçirileceğini söyledi.

Şehrin gelişmesinde ve ekonomiye katkısından dolayı zanaatkârların büyük rol oynadığına dikkat çekerek, samimi ve sıcak ilgilerinden dolayı da esnaflara teşekkür eden Başkan Şenlikoğlu: “Emeğiyle, alın teriyle çalışan şehrimiz ekonomisinin lokomotifi çok kıymetli sanayi esnafı kardeşlerimizi dinledik. Şehrimiz sanayisinin gelişmesi ve gerekli ihtiyaçlarının karşılanması noktasında istişarelerde bulunduk. Giresunlu hemşehrimiz, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mehmet Fatih Kacır Bey ile görüşmelerimiz doğrultusunda sanayi sitemizin çevre düzenlemesi için önemli bir destek aldık. Bu müjdeyi de sanayi sitesi esnafımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Yoğun ve ağır iş tempolarına rağmen bizleri güler yüzle ve sıcak bir şekilde karşılayan esnaflarımıza bu davranışlarından dolayı teşekkür ediyor, bereketli kazançlar diliyorum. Göreve seçildiğimiz günden bu yana vatandaşlarımızın verdiği destekle şehrimizde pek çok hizmet gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu ve konforlu bir yaşam sürmesi için el birliği ile şehrimizi güzelliklerle donatıyoruz. Belediyecilik hizmetlerimizin yanında gönüllere de dokunuyoruz. Bu şehirde yaşayan insanların daha mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşaması için tüm gücümüzle çalışıyoruz. İlk günkü heyecan ve azimle Giresun’umuz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Sanayi esnafları ise ziyaretten duymuş oldukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...