Giresun Sanat

BİLGİ EVLERİ YARIYIL ETKİNLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ

BİLGİ EVLERİ YARIYIL ETKİNLİĞİ COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
1 kez
21 Şubat 2024 - 15:47

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun önem verdiği projelerin başında gelen Bilgi Evleri’nin yarıyıl etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye Kültür ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kumyalı, Aksu ve Çıtlakkale Bilgi Evleri’ne kayıtlı olan öğrenci ve aileleri ile öğreticiler katıldı.

Büyük beğeni toplayan etkinlikte Bilgi Evi’nde eğitim alan öğrenciler, aldıkları eğitimler sonucunda kazandıkları becerileri ve ortaya koydukları performansları başarıyla sergilediler ve izleyicilerden bol bol alkış aldılar.

Özellikle 8-18 yaş grubundaki çocuk ve gençlerin bilgiye ulaşması, kendilerini geliştirmesi, boş zamanlarını değerlendirmesi, bilgisayar ve internete ulaşma fırsatı olmayanlara bu imkanın sunulması, kitap okuma alışkanlığının yaygınlaştırması, ders çalışma ortamının sağlanması, kültürel ve sosyal hayatın gelişmesine yardımcı olmak gibi konularda faaliyetleri başarıyla yerine getiren Bilgi Evleri sayesinde çocuklar ve gençler, özgüveni yüksek bireyler olarak bilgiyle, sevgiyle yarınlara hazırlanıyor.

ŞENLİKOĞLU: “MUTLU VE GURURLUYUZ”

Etkinliği izleyen ve büyük keyif alan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Bilgi Evleri’ne beklenenden çok daha fazla ilgi gösterildiğini belirterek: “Mutlu ve gururluyuz. Şehrimizin en kıymetlileri için 3 mahallemizde hayata geçirdiğimiz Bilgi Evlerimizin yarıyıl etkinliğinde, 3000’den fazla öğrencimizin başarılarıyla, becerileriyle bir kez daha gurur duyduk. Bu özel gecede emeği geçen tüm öğretmen ve eğitmen arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Öğrencilerin eğitimdeki başarılarında en büyük pay sahibinin aileler olduğunun altını çizen Başkan Şenlikoğlu şöyle devam etti: “Hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah kısa zamanda 4’üncü Bilgi Evimizi açacak ve her mahallemizde olmak kaydıyla Bilgi Evlerimizin sayısını 30’a çıkartacağız. Belediye olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimine katkı sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Çocuklarımız buralarda eğitim eksiklerini tamamlarken, kütüphanelerinde bilgi ve araştırma ihtiyaçlarını gideriyor, sosyal ve sportif aktivitelerle gelişimleri güçlendiriyorlar. Bilgi Evlerimiz öğrencileri, özgüveni yüksek bireyler olarak bilgi ve sevgiyle yarınlara hazırlarken, öğrencilere kitap okuma alanları sunmanın yanı sıra, gitar, bağlama, keman, piyano, kemençe gibi müzik eğitimlerinden, el sanatları, resim, akıl ve zeka oyunları, drama, halk oyunları, robotik kodlama ve seramik eğitimlerine kadar geniş bir yelpazede aktiviteler sağlıyor. Tüm çocuklarımızı Bilgi Evlerimize bekliyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...