Giresun Sanat

Panel Duyurusu

Panel Duyurusu
9 kez
21 Şubat 2024 - 16:04
Geçmişten günümüze Giresun ilinde dağcılık ve doğa sporları alanında yapılmış çalışmaların anlatılacağı panele tüm halkımız davetlidir.
Şehrimizde dağcılık ve doğa sporlarına emek vermiş büyüklerimizi Dr Ali Hakan Güvenç ,Faik Karakılıç ve Mustafa Dağ büyüklerimizin çalışmalarının anlatılacağı panele dağcılığa ve doğa sporlarına gönül vermiş herkesi bekliyoruz.
Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı'GIRESUN'DA DOĞA SPORLARININ DUNG BUGÜNÜ Geçmişten günümüze Giresun ilinde dağcılık ve doğa sporları alanında yapılmış çalışmaların anlatılacağı panele tüm halkımız davetlidir. DR. ALI HAKAN GÜVENÇ ANISINA İÇERİK Cumartesi Doğacıları Mustafa DAG Yürüyorum Gönüllü Çevre Topluluğu FaikKARAKILIÇ PANELİSTLER Giresun'da Dağ lık Faaliyetleri Dr. Ali Hakan GÜVENÇ CSÜSÜ SÜSLÜ Ertan DERVİŞOĞLU Mustafa AYDIN TOPALLI Sami TEKBAŞ Zeki ÇAKIR Tarih: 9 Mart 2024 Cumartesi Saat: 18:30 Yer: Giresun Belediyesi Düşünce Okulu Salonu TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONU DOGE.PORLARL.STO' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...