Giresun Sanat

DEV PROJE SEÇİMDEN SONRA HEMEN BAŞLAYACAK

DEV PROJE SEÇİMDEN SONRA HEMEN BAŞLAYACAK
11 kez
23 Şubat 2024 - 10:49

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “Giresunlu hemşehrimiz Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır’ın destekleriyle Sanayi Sitesi’nde yapacağımız projemizin çalışmaları 31 Mart Seçimlerinden sonra hemen başlayacak. Sanayi Sitesi esnaflarımıza ve şehrimize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun ekonomisinin can damarı Sanayi Sitesi’nde esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Çarşamba, Perşembe ve Cuma gününü Sanayi Sitesi’ne ayıran Başkan Şenlikoğlu, esnafları tek tek dolaşarak onların hal ve hatırlarını sordu, istek ve taleplerini dinledi. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleriyle Sanayi Sitesi’nde yapacakları projenin müjdesini verip, esnaflara “bol ve bereketli kazançlar” dileğinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade eden Sanayi Sitesi esnafları da Başkan Şenlikoğlu’na hem Sanayi Sitesi’ne yapılacak proje için hem de istek ve taleplerine gösterdiği yakın ilgi, alaka ve verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Bir şehrin gelişip kalkınmasında ana etkenlerden biri olan Sanayi Sitesi’ndeki esnafların, her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerinin altını çizen Başkan Şenlikoğlu: “3 gün boyunca alın teriyle ekmeğini kazanan Sanayi Sitesi esnaflarımıza misafir olduk. Şubat ayının bu soğuk günlerinde esnaflarımızın samimi ve sıcak sohbetleriyle gönlümüzü ısıttık. Sanayi esnafımızı şehrimiz ekonomisinin can damarı olarak görüyoruz. Esnaflarımızın talep ve isteklerini tek tek not aldık, tüm taleplerin en kısa sürede yapılacağının sözünü verdik. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın destekleriyle Sanayi Sitesi’nde altyapı, üstyapı, ışıklandırma ve peyzaj düzenlemelerini içeren projemizin 31 Mart Seçimlerinden sonra hemen başlayacağının müjdesini de verdik. Sıcak ve samimi sohbetleri için bütün esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bol ve bereketli kazançlar diliyorum” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...