Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR 

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR 
9 kez
28 Şubat 2024 - 21:19

Giresun’da hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Bu kapsamda, esnaf gezilerini sürdüren Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bu kez de Teyyaredüzü Mahallesi Şehit Tuğgeneral Bahtiyar Aydın Bulvarı’nda esnaf ziyareti yaptı.

Başkan Şenlikoğlu ziyaretinde esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar dileyerek, istek ve sorunlarını dinledi.

Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da selamlaşıp hâl hatır soran Başkan Aytekin Şenlikoğlu’na yoğun ilgi gösterildi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, çocuklarla da yakından ilgilenmeyi de ihmal etmezken, esnaflar ve vatandaşlar Giresun’a hizmetlerinden dolayı Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Vatandaşlarla bir araya gelerek halkın her zaman arasında olmaya çalıştığını söyleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu: “Her fırsatta halkımız ile iç içe olmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ve onlardan gördüğümüz ilgi karşısında daha da motive oluyoruz. Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onları dinleyerek bizlerden isteklerini öğrenip, kısa zamanda çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bizler istek ve ihtiyaçlara çözüm bulmak ve şehrimize değer hizmetler üretmek için tüm gücümüzle yılmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...