Giresun Sanat

“SİZLER EN KIYMETLİLERİMİZSİNİZ”

“SİZLER EN KIYMETLİLERİMİZSİNİZ”
35 kez
29 Şubat 2024 - 22:10

Başkan Şenlikoğlu: “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen kahraman yiğitlerimiz için, şehitlerimizin bizlere emanetleri için ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Sizlere minnettarız, sizler başımızın tacısınız, sizler en kıymetlilerimizsiniz.”

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehit aileleri ve gazilerle kahvaltıda buluştu.

Plajlar Mevkiinde bulunan Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen toplantıda Başkan Şenlikoğlu, şehit aileleri ve gazilerle tek tek ilgilenerek, hal hatırlarını sordu, sohbet etti.

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, şehit ailelerinin ve gazilerin haklarının hiçbir zaman ödenemeyeceğini kaydederek, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için şehitlik mertebesine ulaşan tüm yiğitlerimiz ve gazilerimiz bizler için çok kıymetlidir. Sizler en yakınlarınızı bu vatan uğruna şehit verirken, ‘Vatan sağ olsun’ diyerek acınızı kalbinize gömdünüz. Her zaman başımızın üzerinde yeriniz var. Sizler, ay yıldızlı bayrağımızın göklerde dalgalanması ve bu topraklarda sonsuza kadar özgür ve huzur içerisinde yaşamamız için gözlerini kırpmadan canlarını veren kahraman yiğitlerimizin bizlere emanetlerisiniz. Gazilerimizde aynı şekilde. Sizler için ne yapsak az gelir, sizler başımızın tacısınız. Ülke olarak şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emanet ettiği bu vatanı korumak için milyonlarca gönüllümüz olduğunu her seferinde bütün dünyaya gösterdik. Zorlu mücadelelerle kazandığımız bu vatanımızı bölmek için sürekli olarak çeşitli oyunlarla karşı karşıya bırakıldık. Ancak milletimiz ve devletimizle el ele vererek bu cennet vatanımızın her karış toprağını koruyacağız ve bizlere emanet edilen bu kutsal vatanımızı sonsuza dek yaşatacağız. Türkiye’miz uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, saygı ve minnetle anıyorum. Bütün gazilerimize de hayırlı bir ömür diliyorum. Sizler en kıymetlilerimizsiniz, sizlere minnettarız” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...