Giresun Sanat

GİRESUN’DA PRESTİJ CADDELER ARTIYOR

GİRESUN’DA PRESTİJ CADDELER ARTIYOR
6 kez
10 Mart 2024 - 22:57

Prestij Cadde uygulamalarıyla şehrin dört bir yanında altyapı, üstyapı, yol ve kaldırımları baştan sona yenileyen Giresun Belediyesi, ulaşımı daha konforlu hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Daha önce; Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi’nde Prestij Cadde projesinin hayata geçirilmesinin ardından Boztekke Caddesi’nde de aynı uygulama yapılıyor.

Bir kilometrelik proje kapsamında, altyapı yenilenmesi ve modern kaldırım imalatı ile asfalt ve kaldırımların ardından dekoratif aydınlatma sistemi de tamamlandı ve ışıl ışıl oldu.

Proje kapsamında, kaldırımlar begonit taş kullanılarak yenilenirken, aydınlatma sisteminde ise 64 adet dekoratif aydınlatma direği kullanılacak.  Projede, ayrıca 4155 m2 begonit parke taşı, 2135 metre bordür ve 2000 metre oluk taşı kullanıldı.

Modern bir görünüme kavuşan Boztekke Caddesi’nin yeni hali mahalle halkından tam not aldı.

Mahalle sakinleri yapılan hizmetten dolayı Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.

ŞENLİKOĞLU: “GERİ DÖNÜŞLER BİZİ MOTİVE EDİYOR”

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yaptığı açıklamada: “Şehrimizde prestij caddelerin sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Teyyaredüzü Mahallemizde araç ve yaya trafiğinin aktif olarak kullanıldığı, birçok esnafımızda o güzergahta yer aldığı Boztekke Caddemizi de yeniledik. Hemşehrilerimizin sosyal yaşam standartlarını daha da artırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza modern bir ulaşım imkanı sunmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bu hizmetleri yaparken vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler almakta bizleri oldukça motive ediyor. Güzel şehrimiz Giresun her şeyin en iyisine layık.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...