Giresun Sanat

ADALET BAKANI TUNÇ BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ADALET BAKANI TUNÇ BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN ÖVGÜYLE BAHSETTİ
9 kez
14 Mart 2024 - 18:07

Yeni Adalet Sarayı’nın temel atma törenine katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Giresun’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette, Giresun’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Tunç, Başkan Şenlikoğlu’na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu’ndan övgüyle bahseden Bakan Yılmaz, “Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ile İstanbul’da birlikte okuduk. O Belediye Başkanı oldu, ben ise Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Adalet Bakanı oldum. İki gündür Giresun’dayız ve iyi ki gelmişiz. Önceki akşam Giresun Belediyesi’nin Kültür ve Sanata verdiği önemi gördük. Sokakta, cadde de Ramazan coşkusunu yaşadık. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’na ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Giresun’un ışıl ışıl olduğunu, değiştiğini ve geliştiğini gördüm. Tabi bunlar Giresunlu hemşehrilerimizin verdiği destekle oluyor. Ben her zaman Giresun’un ve Giresunlu hemşehrilerimizin yanındayım.” dedi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’da, Bakan Tunç’a Giresun’a yaptığı hizmetler hakkında bilgiler vererek, ziyaretleri, destekleri ve adalet sarayı gibi önemli bir yatırım nedeniyle Bakan Tunç’a teşekkürlerini iletti.

Şenlikoğlu, Bakan Tunç’u Giresun’da ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını da belirterek, kendisine Giresun’u simgeleyen hediyeler takdim etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...