Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
18 kez
27 Mart 2024 - 16:30

Başkan Şenlikoğlu: “5 yıllık görev süremiz içerisinde başarılı çalışmalar yürüterek gönüllere girmişiz. İkinci dönemimizde de hep beraber el ele vererek bu güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Göreve başladığı günden bu yana gerçekleştirdiği dev projelerle Giresun’un çehresini değiştiren ve şehri geleceğe hazırlayan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, her fırsatta esnafları ziyaret ederek, onların talep ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Şenlikoğlu’nun son durağı, Hacı Hüseyin Mahallesi Atatürk Bulvarı ve Gemilerçekeği Mahallesi Sagae Caddesi’nde yer alan esnaflar oldu.

Bölgedeki esnafları tek tek ziyaret ederek “Hayırlı işler ve bol kazançlar” dileyen, hal ve hatırlarını sorup talep ve önerilerini dinleyen, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Şenlikoğlu, “2019 seçimleri öncesinde verdiğimiz taahhütleri yerine getirdiğimiz için alnımız ak, başımız dik bir şekilde göğsümüzü gererek geziyoruz. Bir yandan esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini alırken, bir yandan da yaptığımız hizmetleri en ince detayına kadar halkımıza anlatıyoruz. İlk dönemimizde hayata geçirdiğimiz projelerimizi ve ikinci dönemdeki hedeflerimizi vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bizlere gösterilen ilgiden de anlıyoruz ki 5 yıllık süre içerisinde başarılı çalışmalar yürüterek, gönüllere girmişiz. İkinci dönemimizde de hep beraber el ele vererek bu güzel şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten ve yapılan hizmetlerden duydukları mutluluğu ifade eden esnaflar, Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür ederek, başarılarının devamı dileğinde bulundular.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...