Giresun Sanat

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
2 kez
22 Nisan 2024 - 10:41

TBMM’nin Açılışının 104’üncü Yıl Dönümünde Vali Serdengeçti’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

22.04.2024
Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104’üncü açılış yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Serdengeçti, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Değerli Giresunlular,
Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi tarihinde önemli bir dönüm noktasını kutlamanın gururunu yaşıyoruz.
Türk Milleti’nin kendi kaderini tayin etme mücadelesinin başladığı bu önemli tarih, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğindeki Kurtuluş Savaşı’nın ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun dönüm noktalarından biridir.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 104. açılış yıl dönümünde, milli iradenin ve egemenliğin halkımızın elinde olduğunu bir kez daha hatırlıyoruz.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, milletimizin iradesinin ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın önemini vurgulayan anlamlı bir gün olarak karşımıza çıkıyor.
Sevgili çocuklar, sizler, geleceğimizin mimarları, umut kaynağısınız. Bu nedenle, bugünü sadece bir kutlama günü olarak değil, aynı zamanda geleceğe dair umutların yeşerdiği bir gün olarak da görmeliyiz.
Türkiye, bir asırdır demokrasi ve çağdaşlıkla aydınlanma yolunda ilerlerken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, siz çocuklara büyük önem vermiş ve geleceğin Türkiye’sini sizlerin ellerine emanet etmiştir.
Sizler, dünyayı anlamak ve daha iyisini inşa etmek için merakınızı, enerjinizi ve yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Unutmayın ki, demokrasi sadece bir hükümet şekli değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır. Bu yaşam tarzını en güçlü şekilde yaşamak için bilgiye, adalet ve hoşgörüye ihtiyacımız var. Sizler de bu değerleri özümseyerek, Türkiye’yi daha da ileriye taşıyacaksınız.
Bugün, dünya çocukları olarak, sadece kendi ülkemizin değil, tüm dünyanın geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz. Unutmayın ki, daha güçlü, daha adil ve daha barışçıl bir dünya inşa edebiliriz.
Bu vesileyle, başta Giresunlu çocuklar olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlara erişmelerini temenni ediyorum.”
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...