Giresun Sanat

BULANCAK BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

BULANCAK BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN ŞENLİĞİ
17 kez
23 Nisan 2024 - 9:32
Bulancak Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile resmi programların haricinde; kortej yürüyüşü, animasyon gösterileri, gölge oyunu ve konserlerin yer aldığı 23 Nisan Şenliği düzenlenecek.
Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, “Atamızın çocuklara armağanı olan ve dünyada tek olan 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla, çocuklarımızla büyük bir coşkuyla kutlayacağımız 23 Nisan Şenliği düzenliyoruz. Emanetçisi olduğumuz geleceğimizin sahipleri çocuklarımız için ne yapsak azdır. Sevgili Çocuklarımızı ve değerli yurttaşlarımızı çocuklarımızın bu özel gününde büyük etkinliğimize herkesi bekliyorum. 23 Nisan Çocuk Bayramımız başta çocuklarımız olmak üzere hepimize kutlu olsun” dedi.
Bir 3 kişi ve şunu diyen bir yazı'C* CUKLAR BULANCAK'TA JENLiK VARD C CUMHURiVET MeYDANI 23 Nisan SONGÜL Ulusal Egementik ve Çoouk Bayramu ONUR Hisan Sale 23 2024 17:00 VILMAZ KONSERI ዜሜ SAAT 17:00 DA CEZAEVi EZAEVİMEVKİNDEN BAŞLAYACAK OLAN KORTEJ YÜRÜYÜŞÜMÜZÜN ARDINDAN DEVAM EDECEK OLAN ETKİNLİKLERİMİZ 是EN美 GAME FINALISTI COCUKLACHA COCUKLACIA COLCE OF SAAT GÜRCISTAN KUTAiSi 18:00 ANiMASYON SHOW ESKITA SAAT GAMESHOW GOCATTE 19:00 OF GOLGE YAHYA ALTUN KONSERİ www.bulancak.bel.tr 444284 444 28 44 NECMi SIBIC BULANCAK BELEDNYE BASKAM' görseli olabilir
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...