Giresun Belediyesi, yaklaşan yaz mevsimi öncesinde şehir genelindeki yeşil alanlarda ot biçme ve temizlik çalışmalarına hız verdi.
Şehir estetiğini korumak, vatandaşlara daha sağlıklı ve temiz yaşam alanları sunmak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında orta refüjler, dönel kavşaklar ve yol kenarlarında ot biçme çalışması gerçekleştiriliyor.
Ekipler, özellikle baharın gelmesiyle birlikte hızla uzayan otların biçimi, yabani ot temizliği ve çevre düzenlemesi gibi konularda titizlikle çalışıyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yetkilileri, bu kapsamdaki çalışmaların yaz boyunca periyodik olarak sürdürüleceğini vurgulayarak, halkın yoğun olarak kullandığı alanların hijyenik ve bakımlı kalması için çalışılacağını bildirdi.
Yetkililer, vatandaşlardan da çevre temizliğine duyarlılık göstermelerini ve yeşil alanları ortak kullanım bilinciyle korumalarını istedi.



“Kavuklu Yapay Zekaya Karşı”
Kadın Haklarında Hukuki Mekanizmalar ve Uygulama Deneyimleri Paneli Gerçekleştirildi
Bulancaklı Güneş Çavuş’un Senaryosu Dünya Sahnesinde
Halk Müziği Konseri Mehmet GÖKÇE
Giresun Üniversitesi GRÜ Tiyatro Topluluğu Ordu Üniversitesi’nde Sahne Aldı
GİRESUN BELEDİYESİ’NDEN KENT GÜVENLİĞİ İÇİN YENİ ADIM
BAZI ŞARKILAR/TÜRKÜLER VE ÖYKÜLERİ
