Giresun Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü kaldırım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle öğrenci yurtlarının yoğun olarak bulunduğu ve öğrenciler tarafından sıkça kullanılan yaya güzergâhlarından biri olan Gaziler Mahallesi 159 Nolu Sokak’ta yeni kaldırım imalatı gerçekleştiriyor.
Bölgedeki yaya güvenliğini artırmayı hedefleyen çalışmalar hem öğrenciler hem de sokak sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Öğrencilerin güvenliğini ve yaya konforunu ön planda tutan ekipler, toplam 300 metre uzunluğundaki alanda begonit taşları kullanarak modern, estetik ve uzun ömürlü bir kaldırım oluşturuyor. Yapılan çalışmayla birlikte sokaktaki yaya trafiğinin daha düzenli ve güvenli hale gelmesi amaçlanıyor.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, yürütülen çalışmaların planlanan takvim doğrultusunda kısa süre içerisinde tamamlanacağını ve yeni kaldırımın vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.



BİLGİ YURDU KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURUR
GİRESUN GAZETECİLER DERNEĞİ’NDE BEKİR BAYRAM DÖNEMİ DEVAM EDİYOR
Bulancak Belediyesi’nden Hazineye 600 Milyon Liralık Yer Tahsisi
GİRESUN’DA LEZZET ŞÖLENİ
ŞEHİR TİYATROSU DRAMA KURSLARINDA DÖNEM SONU HEYECANI
SAHNE SENİN!
DOCTOREM’İN ÜST DÜZEY LİDERLERİ GİRESUN’A GELİYOR
