Giresun Sanat

Vali Ünlü’nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama Mesajı

Vali Ünlü’nün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama Mesajı
18 kez
02 Aralık 2021 - 21:59

Vali Enver Ünlü, 3 Aralık “Dünya Engelliler Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Ünlü yayınladığı mesajda: “Her zaman sıcak bağlar kurduğumuz engelli vatandaşlarımızı sadece bugün özelinde değil, takvimin her gününde düşünüyor ve hepimizin bir engelli adayı olduğu gerçeğini de aklımızdan çıkarmıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal hayata entegre olarak yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, medeni bir toplum olmanın zaruretlerindendir. Engellilik, sadece engellilerin ve ailelerinin maruz kaldığı bir sağlık konusu olmaktan ziyade, sosyal boyutlarıyla her birimizi yakından ilgilendiren toplumsal bir husustur. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ şiarıyla şekillenen hizmet anlayışımızın odağında ‘önce insan’ yer almaktadır. Tüm vatandaşlarımızın hakkını adil biçimde gözetmek ve kurumlarımızın, düzenlediğimiz faaliyetlerin, yaptığımız çalışmaların ‘herkes için’ erişilebilir ve istifade edilebilir olmasını sağlamak adına büyük hassasiyet gösteriyoruz.

Bizler, fırsat verildiğinde sanattan spora, bilimden çalışma hayatına kadar nice alanlarda üstün başarılar gösteren engelli kardeşlerimize destek olmaya, sorunlarına çözüm üretmeye gayret edeceğiz.

Engelsiz bir gelecek için mücadele eden tüm vatandaşlarımızın, önündeki engelleri azimle, inançla aşan tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü içtenlikle kutluyor; sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...