Giresun Sanat

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti Başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti Başkanlığında İl Genel Meclisi Toplantısı Gerçekleştirildi
12 kez
09 Eylül 2023 - 23:06

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında İl Genel Meclisi’nin 2023 yılı Eylül ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Serdengeçti, göreve başlamasının ardından katıldığı ilk toplantıda, Meclis Başkanı Ahmet Şahin ve meclis üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Toplantı öncesinde meclis üyeleri ile tek tek selamlaşan Vali Serdengeçti, ilimizin sorunlarını ve ihtiyaçlarını daha iyi anlayarak çözüm odaklı çalışmalara öncülük etmeyi taahhüt etti.

Toplantıda, il genelindeki yatırımlar ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, ilimizin kalkınması ve gelişmesi için yapılacak çalışmalar konusunda da görüş birliğine varıldı.

Vali Serdengeçti, toplantı sonrası “İl Genel Meclis Toplantımıza katılarak değerli meclis üyelerimizle bir araya geldik, ilimiz için önemli olan yatırımlar ve projeler hakkında bilgi aldık. Hep birlikte kamu hizmetlerini hızlı ve etkin olarak hemşehrilerimize ulaştırmak için azamî gayret göstereceğiz.” sözlerine yer verdi

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...