Giresun Sanat

Giresun Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Giresun Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü
7 kez
10 Ocak 2024 - 8:36

Giresun Gazeteciler Derneği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Almina Restaurant’ın ev sahipliğinde bir kahvaltı proğramı düzenledi. Etkinliğe Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, AK Parti Milletvekili Ali Temür, CHP Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yılmaz Can, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Özgür Özer, CHP Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ve çok sayıda basın mensubu katıldı. Kahvaltı programında bir konuşma yapan Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, katılım sağlayan protokol üyelerine ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Konuşmasında basın özgürlüğüne vurgu yapan Bayram,” Basın, iletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde kamuoyuna haber ve bilgi sağlama gibi çok yönlü bir görevi yerine getirmektedir. Baskı, tehdit, şantaj ve kişilik haklarına saldırı gibi olgulardan uzak, özgür ve güçlü bir medya demokrasinin ana damarı durumundadır” dedi
Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutlayan Bayram, yerel basının içinde bulunduğu zorluklara da değinerek, bu zorluktan aşılması için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde belirleyici kararlar alınmasını beklediklerini söyledi.
Kutlama programında birer konuşma yapan Vali Vekili Davut Sinanoğlu, Belediye Başkanı Şenlikoğlu, milletvekilleri Temür,Işık Gezmiş ve Konal basının ilkeli ve doğru habercilik anlayışıyla toplumun gözü kulağı olduğunu belirterek, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nü kutladılar.Konuklar, bu anlamlı günde Giresun basınıyla bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Proğram sonunda Almina Restaurant’ ın sahibi Ömral Sarı’ ya, Giresun Gazeteciler Derneği’ nce hazırlanan plaket, Vali Vekili Davut Sinanoğlu ve Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu tarafından takdim edildi.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kankaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazeteciler Derneği’ ni ziyaret ederek, Başkan Bekir Bayram ve yöneticileri tebrik ettiler.
Siyaset ağırlıklı görüş alışverişinin yer aldığı ziyaret sırasında, yerel seçimlere değinen Milletvekili Temür,” Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’ nun Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ ın tensipleriyle yeniden aday gösterilmesinden sonra seçim startını verdik.Başkanımızın yaptığı hizmetlerin referansının yanında, teşkilatlarımızın ve halkımızın desteğiyle seçimi tekrar kazanarak yoluna devam edeceğine inancımız tamdır” dedi.
Temür, Başkan Bekir Bayram’ ın ” İlçe ve belde belediye başkan adaylarınız ne zaman belli olacak?” sorusunu ise şöyle cevapladı:” İlçe ve belde belediye başkan adaylarımız 15 Ocak’ tan sonra netleşmeye başlayacak.Şu sıralarda genel merkezimiz tarafından sıkıntı hissedilen ilçe ve beldelerimizde kamuoyu yoklamaları yapıldığını söylemek isterim.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...