Giresun Sanat

BELEDİYE KENDİ YEMEĞİNİ PİŞİREREK İSRAFIN ÖNÜNE GEÇTİ 

BELEDİYE KENDİ YEMEĞİNİ PİŞİREREK İSRAFIN ÖNÜNE GEÇTİ 
5 kez
04 Nisan 2024 - 12:44

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse koltuğa oturmasının ardından belediyenin gezici aşevi tırını faal duruma getirdi.

Pazar, Pazartesi ve Salı akşamları İftar yemeği programının olmadığını öğrenen Başkan Köse, hemen mobil aşevi tırının faaliyete alınması talimatını verdi.

Aşevi tırı, Atatürk Meydanı’na getirilerek iftar yemekleri pişirilerek servis edildi ve Başkan Köse ile vatandaşlar hazırlanan bu yemeklerle oruçlarını açtı.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin var olan imkanlarını kullandıklarını ve böylece israfın önüne geçtiklerini belirterek: “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereğince israfı önlemek önceliklerimiz arasında yer alacak. Yemeği herhangi bir firmadan almadık. Belediye olarak aşevimiz, aşçılarımız ve personelimiz var. Belediyemizin mobil aşevinde belediyemizin aşçıları tarafından yemekler hazırlandı ve iftarımızı Atatürk Meydanımızda vatandaşlarımızla birlikte açtık. İftar programımız Ramazan ayı sonuna kadar aynı yerde devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...