Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, 26 Temmuz Cuma günü, makamında toplumun çeşitli kesimlerinden ziyaretçileri kabul etti.
Vali Serdengeçti, ilk olarak Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere’yi makamında ağırladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Serdengeçti, Başkan Karadere’ye nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.
Daha sonra, Aziz şehidimiz Jandarma Er Mehmet Ercan Soytürk’ün kıymetli ailesini misafir eden Vali Serdengeçti, şehit annesi Emine teyze ile hasret giderdi. Şehit ailesine bir kez daha başsağlığı dileyen Vali Serdengeçti, nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Son kararname ile ilimize atanan Espiye Kaymakamı Ahmet Kavanoz ve Keşap Kaymakamı Selin Sarı’yı da makamında kabul eden Vali Serdengeçti, yeni görevlerine başlayan kaymakamlara başarılar diledi.
Vali Serdengeçti, son olarak Anda Eğitim, Araştırma, Yardımlaşma ve Arama Kurtarma Derneği Karadeniz Bölge Başkanı Yunus Ersoy ve heyetini kabul etti. Gönüllülük ve yardımseverlik anlayışıyla zor günlerde vatandaşlarımızın yanında olan tüm Anda Derneği mensuplarına teşekkür eden Vali Serdengeçti, çalışmalarında başarılar diledi.
Vatandaşlarla ve kurumlarla olan iletişime önem veren Vali Serdengeçti, göreve başladığı günden itibaren makamda ve dış programlarla ziyaret ve kabullere devam ediyor.