Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, AFAD Personelini Kabul Etti

Vali Serdengeçti, AFAD Personelini Kabul Etti
6 kez
17 Aralık 2025 - 23:50
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) 16. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla AFAD Giresun İl Müdürü Ahmet Tuğhan Sakarya ve beraberindeki AFAD personelini makamında kabul etti.
17 Aralık Çarşamba günü Valilik Makamı’nda gerçekleşen kabulde AFAD İl Müdürü Sakarya, kurumun Giresun’da yürüttüğü çalışmalar ile AFAD’ın kuruluş yıl dönümünün anlam ve önemine ilişkin Vali Serdengeçti’ye bilgi verdi. Sakarya, afet öncesi hazırlık, afet anı müdahale ve afet sonrası iyileştirme süreçlerinde yürütülen faaliyetlere değinerek, toplumun afetlere karşı bilinç ve direncini artırmaya yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüldüğünü ifade etti.
Vali Serdengeçti ise kabul dolayısıyla yaptığı değerlendirmede, fedakârca görev yapan AFAD personeline teşekkür etti. Serdengeçti, AFAD’ın afet yönetimindeki hayati rolüne vurgu yaparak, tüm AFAD mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediğini belirtti.
Ziyaret, AFAD’ın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle afetlere hazırlıklı ve bilinçli bir toplum hedefi doğrultusunda yürütülen çalışmaların önemini bir kez daha gündeme taşıdı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

  • İyi (61%, 49 Oylar)
  • Mükemmel (25%, 20 Oylar)
  • İyileştirilebilir (10%, 8 Oylar)
  • Kötü (4%, 3 Oylar)
  • Yorum Yok (0%, 0 Oylar)

Toplam oy veren: 80

Yükleniyor ... Yükleniyor ...