Giresun Sanat

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN YEREL GAZETELERE DESTEK

BAŞKAN ŞENLİKOĞLU’NDAN YEREL GAZETELERE DESTEK
30 kez
20 Ocak 2022 - 16:32

Giresun’da resmi ilan yayınlama hakkına sahip günlük gazetelerin sahipleri ve yetkilileri, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nu ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, gündemdeki konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken Başkan Şenlikoğlu, yerel basının önemine vurgu yaparak, her zaman olduğu gibi bundan sonra da yerel basının yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

Gazete yetkilileri de yerel basına verdiği destekler nedeniyle Başkan Şenlikoğlu’na teşekkür etti.

Ziyarete Yeni Giresun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Öztürk, Öncü ve Ekspres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat Yakarışık, İleri Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mesut Erdoğan, Yeşilgiresun Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Egemen Öğütçü ile Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici katıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...