Giresun Sanat

Vali Serdengeçti, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu

Vali Serdengeçti, Basın Mensuplarıyla Kahvaltıda Buluştu
14 kez
11 Aralık 2023 - 18:32

Sayın Valimiz Mehmet Fatih Serdengeçti, 11 Aralık Pazartesi günü kahvaltı programında yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa; Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili Ömer Tekin ve Giresun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bekir Bayram ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Giresun Efendi Restaurant’ta düzenlenen kahvaltı programının açılışında bir konuşma yapan Vali Serdengeçti, “Değerli Basın Mensupları, Kıymetli Mesai Arkadaşlarım,

Sizlerle bir araya gelmeyi uzun zamandır arzu ediyorduk. Bugün hem sizler için hem de bizler için müsait bir ortam oluştu. Bir arada olmaktan dolayı sizlerle mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Ayrıca, gece gündüz demeden milletimizin doğru haber alması konusundaki büyük gayretiniz için teşekkür ederim. Hem Giresun’umuz için hem de Türkiye için çalışıyorsunuz. Bu doğrultuda basın, bizim için son derece önemli.

Türkiye’mizin anayasal düzenine, demokratik hukuk devleti olma çabalarında sizler de büyük bir gayret gösteriyorsunuz. Bu noktada, sizlerin gayretlerine her zaman takdir ediyorum.

Unutulmamalıdır ki bu, nihayetinde kamu hizmeti çabası ve memleket sevdasıdır.

Hepimiz için ortak bir değer olan Türkiye’miz adına ortak bir çaba içindeyiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Afiyet olsun.” ifadelerini kullandı.

Kahvaltının ardından, katılımcılar arasında etkileşimi artırmak amacıyla soru-cevap bölümü düzenlendi. Kahvaltıda, basın mensupları, Vali Serdengeçti’ye kentle ilgili sorular yönelterek daha fazla bilgi edinme fırsatı buldu.

Giresun’un kültürel zenginlikleri ve turistik potansiyeli gibi konuların detaylı bir şekilde ele alındığı samimi sohbetler, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...