Giresun Sanat

BAŞKAN KÖSE’NİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI 

BAŞKAN KÖSE’NİN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI 
2 kez
22 Nisan 2024 - 20:00

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

Başkan Köse mesajında: “Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş ve aynı zamanda Ulusal Egemenlik Bayramı olarak da kutlanmaktadır. Cumhuriyetimizin kalbi olan Giresun’umuzda da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız. Bu özel günü, şanına yakışır bir şekilde ve çocuklarımızın gülücükleriyle renklendireceğiz. Çocuklarımızın neşesi ve mutluluğu, bizler için en büyük armağandır.“ diyerek şöyle devam etti:

“23 Nisan Salı günü saat 13.30 itibariyle çocuklarımızın neşesi ve enerjisiyle Debboy mevkiinden başlayarak, Atatürk Meydanı’na yürüyeceğiz. Bu yolda, ulusal egemenliğimizin ve çocuklarımızın geleceğinin simgesi olan bayrağımızı gururla taşıyacağız. Meydanda da çok renkli etkinliklerimiz olacak.

Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı bir kez daha hatırlamak ve en iyi şekilde yetişmeleri için elimizden geleni yapmak bizim için büyük bir sorumluluktur. Çocukların mutlu, sağlıklı ve güvenli bir ortamda büyümesi için çalışmaya devam edeceğiz. Onların geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği olan çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum.“

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
ANKET

Sitem nasıl?

Sonuçları görüntüle

Yükleniyor ... Yükleniyor ...